Forbedring af lydklimaet i dine lokaler

I et nyt og banebrydende koncept, slår vi nu fast at lydproblemer og støjforurening kan der let gøres noget ved, der fåes nu Lydabsorber i alle farver og såmænd med egne billedmotiver som absorberer støjen i alle rum, til meget konkurrencedygtige priser.

Vi kender alle til problemer med støj og larm i vores hverdag, det problem har vi valgt at sætte fokus på, for er der noget der øger ens stress kvotient, så er det lokaler hvor man opholder sig mange på samme sted, og hvor lyden bare svinger rundt fra gulv til væg og loft, uden finde ro, sådanne rum, steder, arbejdspladser mm. Findes der mange af, men problemerne kan nemt, hurtigt og billigt afhjælpes.
Løsningen er ganske enkel lydabsorber.

Hvordan løser jeg problemer med støj og dårlig akustik, alt efter hvordan rummet er indrettet, så er det muligt at montere absorberne på vægge og i lofter, en god tommelfingerregel siger at monterer man absorber på et areal svarende til 20% af gulvarealet, så er man der hvor man skal være, altså et rum på 10 m2 monteres 2 stk absorber af 1 m2 hver, og da de fås i alverdens farver, samt evt. med billedtryk, så er mulighederne uendelige.

 

Teknisk data på støjabsorbering

Væghængte absorber monteres let med, medfølgende beslag, og i loftet ligeledes med beslag, eller som nedhængte i medfølgende fjedrer, altså hvis man selv ønsker at montere, så er det relativt nemt. Man kan dog også vælge at få monteret af en af vores er-farne montører, og som selvfølgelig er behjælpelig med placeringen af de absorber man har bestilt.

Søger man råd og vejledning, så er man meget vel-kommen til at kontakte os, vi vil da være behjælpelige med netop jeres spørgsmål, samt evt. bestilling. Hvem bruger sådanne absorber? Det gøre flere og flere firmaer, hvor der er mange samlet på et sted, mødelokaler, kantiner, kontorer osv. Også mange offentlige institutioner, skoler, børnehaver, fritidsordninger gør brug af vores erfaring og produkter, og ingen opgave er for stor eller for lille, lydproblemer er til for at blive løst, og vores erfaring og viden er stor inden for netop det område.